.
Linde Merckpoel
vrijdag 29 september 2023

Linde Merckpoel: “Dat heeft lang geduurd”

Ze moest een relatiebreuk verwerken

Jarenlang was Linde Merckpoel een populaire radiopresentatrice en was ze regelmatig op televisie te zien. Vlak voor corona koos ze ervoor om minder op de radio te horen te zijn en ging ze vlogs maken voor onder andere VRT.

Nu is ze te zien in ‘Celebrity Masterchef’ waar ze het goed lijkt te doen. Linde staat met plezier in het leven, al voelt het niet altijd zo aan.

“Maar hoe druk het nu ook is en hoe hard ik ze op dit moment ook zie vliegen, ik voel me nog altijd een zondagskind. Ik vind oprecht dat ik een zalige job heb, met zalige collega’s. Ik heb ook zoveel geluk met mijn kinderen, die ook zo blij zijn dat ze hier mogen rondlopen”, klinkt het bij Linde in De Morgen.

Maar het leven is niet altijd zo makkelijk geweest. Linde was jarenlang samen met presentator Gilles De Coster. Toen de twee uit elkaar gingen was Linde plots single na heel wat jaren en dat was toch moeilijk.

“Achteraf gezien was het wel interessant. Het heeft lang geduurd voor ik overheen ben geraakt, maar ik merk dat ik nu heel zacht en zelfs glimlachend op die periode terugkijk. Ik ben sowieso niet het type dat lang blijft mokken.”

Bio van Linde Merckpoel

Meer Over:

Linde Merckpoel