.
Linde Merckpoel
zondag 15 oktober 2023

Linde Merckpoel: “Het is gebeurd, daarna nooit meer”

Het was een ervaring

Als je jong bent, dan wil je graag wat experimenteren. Zeker als je een eerste lief hebt, dan wil je alles wel eens geprobeerd hebben. Ook Linde Merckpoel wilde graag experimenteren op plaatsen waar je allemaal de liefde kan bedrijven.

“Ik had me een voorstelling gemaakt van wat opwindend en romantisch kon zijn. Dus spraken we af: we gaan het doen in een korenveld. Ik weet niet uit welke Vlaamse klassieker ik dat vandaan had gehaald, maar zo geschiedde”, lacht Linde in De Morgen.

Linde is blij dat ze het geprobeerd heeft, maar het was toch iets om zeer snel te vergeten. Het deed vooral meer pijn dan ze er echt plezier aan had.

“We hadden een dekentje bij, verstopten onze fietsen en liepen een korenveld in. En wat ik me vooral herinner is dat die strohalmen ongelooflijk hard in mijn prikten. Dat deed pijn. Het is gebeurd, en daarna nooit meer.”

Nu kiest Merckpoel toch liever voor het bed dan voor andere gekke en minder gekke plaatsen. “De keuken en zo, echt comfortabel is dat niet. Dan sta je daar op je tenen heel hard je best te doen om de juiste hoek te vinden.”

Bio van Linde Merckpoel

Meer Over:

Linde Merckpoel