.
Linde Merckpoel
dinsdag 6 december 2022

Linde Merckpoel kan niet zonder

Ze heeft het nodig om haar zichzelf te voelen

Binnenkort wordt ze voor de tweede keer mama maar toch is er naast het moederschap nog heel wat dat Linde Merckpoel nodig heeft om gelukkig te zijn.

“Als ik wakker word om halfvijf ’s morgens, zoals dat gaat bij zwangere vrouwen, bekruipt mij de goesting om te beginnen werken. Ik haal er pret uit om als eerste beneden te zijn. Lichtjes aan, koffietje, en mails beantwoorden. Meer dan ooit schenkt het me voldoening. Het maakt me rustig”, vertelt Linde Merckpoel aan Het Laatste Nieuws.

Zonder haar werk leven zal dus niet lukken. “Vóór de komst van Cleo dacht ik: wie weet wil ik halftime gaan werken of huismoeder worden? Maar werken is net nóg belangrijker geworden. Om me echt mezelf te voelen”, aldus Linde.

Dat werken kan allemaal dankzij haar lief, haar netwerk en uiteraard ook dankzij de crèche waar haar dochter terecht kan. “Mijn dochter crost daar elke dag naar binnen en valt er in de armen van de kinderverzorgsters. “Het is een zegen om te weten dat je kind overdag op een plek is waar het zich kapot amuseert”, vertelt Linde aan Het Laatste Nieuws.

Ze vindt zichzelf een betere mama als ze kan werken.

Bio van Linde Merckpoel

Meer Over:

Linde Merckpoel