.
Linde Merckpoel
dinsdag 30 januari 2024

Linde Merckpoel: “Mijn sociaal leven staat op een laag pitje”

Het lukt niet altijd om te koken

Linde Merckpoel heeft al heel wat mooie dingen gedaan in haar leven, maar ook al heel wat mooie dingen bereikt. Zo schopte ze het tot de finaleweken in ‘De Slimst Mens’ en werd ze uitgeroepen als winnares van ‘Celebrity Masterchef’.

“Dat was zo'n leuke ervaring! En ik moet zeggen: het valt eigenlijk best mee, het aantal mensen dat het winnende recept bij ons thuis wil komen proeven. Het zou ook niet lukken om voor hen te koken, want het is momenteel zo'n drukke periode. Ons sociaal leven staat momenteel eerder op een laag pitje. Als we dan zin hebben om eens lekker te eten, gaan we daarvoor liever de deur uit dan thuis in de rommel te blijven zitten”, zegt Linde in Story.

Het lukt Linde niet altijd om uitgebreid te koken voor haar gezin, want ze bevinden zich in een heel chaotische periode van hun leven.

“Niet omdat ik geen hulp krijg, hoor. Cleo vindt het geweldig om champignons te snijden. Ze proeft ook graag van alles. Ik probeer haar ook mee te geven dat het heel bijzonder is om samen aan tafel te zitten.”

Bio van Linde Merckpoel

Meer Over:

Linde Merckpoel