.
Lindsay De Bolle
woensdag 12 april 2023

Lindsay: “Alles staat in het teken van haar”

Ze vindt niet altijd de juiste balans

Het zijn drukke tijden voor zangeres Lindsay. Ze houdt zich volop bezig met de administratieve kant van de carrière van haar broer Christoff en combineert dat ook nog eens tussen haar eigen carrière en haar gezin.

“Het is niet altijd evident om een goede balans te vinden. Voor mezelf focus ik me nu meer op namiddagshows, dat doe ik graag en dat is goed te combineren”, zegt Lindsay.

’s Ochtends maakt Lindsay tijd voor de administratie van Christoff, in de namiddag staat ze graag op het podium en na schooltijd is er dan ruim de tijd om alle aandacht aan Lisa-Marie, haar dochter te schenken.

“Alles staat in het teken van haar, ik wil er zo veel mogelijk zijn voor haar. De eerste weken in september zijn even chaos. Ik zit ’s avonds graag nog een uur of twee in de zetel om wat tv te kijken, maar dat lukte toen niet. De overheveling van het ene boekingskantoor naar het andere was niet evident.”

Bij de administratie kreeg Lindsay gelukkig vaak hulp van haar vriend Kris. Soms was dat immers nodig. “Maar nu is alles in de plooi gevallen. Ik maak graag contracten op en ben wel graag bezig met cijfertjes.”