.
lindsay de bolle, christoff de bolle
zaterdag 23 december 2023

Lindsay: “Dat gaan we dit jaar niet doen”

Het is heel veel werk

Tijdens de feestdagen aan een dieet beginnen, je kan het niet echt een goed idee noemen. De vele feesttafels zijn rijkelijk gevuld met lekker eten en er wordt beter niet gekeken op een hapje meer of minder.

Ook bij Christoff en Lindsay wordt kerst weer ontzettend gezellig dit jaar. Dit jaar verzamelt de familie zich bij Lindsay thuis en wordt de tafel feestelijk gedekt door Christoff.

“Hij wil graag dat het er piekfijn uitziet. Met zelfs een strikje rond het broodje. Kerstdag is altijd heel gezellig en leuk. Ik ben van plan om opnieuw mijn karaokeset boven te halen. Niet dat Christoff en ik zingen, maar de rest van de familie wel”, lacht Lindsay in Story.

En ook over het eten is al heel goed nagedacht. Dit jaar geen hert zoals er ieder jaar op het menu stond, maar wel stoofvlees van kalkoen.

“Ons mama maakt hert heel graag klaar, maar dan staat ze de hele tijd in de keuken en dat is niet fijn. Dit jaar wordt het als hoofdgerecht een soort stoofvlees van kalkoen, dat ze al de dag voordien kan klaarmaken. Ik zorg dan weer voor de voorgerechtjes, wat tapas, en als dessert gaan we wellicht voor een bolletje ijs met aardbeiensaus en wat kleine gebakjes erbij. Heel lekker allemaal, maar veel te veel...”