.
Lindsay De Bolle
donderdag 14 maart 2024

Lindsay: “Een speciale formule is daar niet voor”

Al heeft ze wel een vermoeden

De schlagerartiesten van Vlaanderen zijn er weer helemaal klaar voor. Eind deze maand is er opnieuw het grote schlagerfestival in Hasselt en dat zijn toch de belangrijkste dagen van het jaar voor artiesten zoals Christoff, De Romeo’s en Lindsay.

Lindsay is al heel gelukkig als ze kan en mag optreden en zeker op het schlagerfestival. Maar er is nog veel meer dat haar echt gelukkig maakt.

“Een specifieke formule niet, denk ik. Maar als ik zou gokken, zou ik zeggen dat het wellicht te maken heeft met een balans tussen persoonlijke voldoening, liefdevolle relaties en leren loslaten. Het is een samenspel van factoren en daarom ook afhankelijk van dag tot dag”, klinkt het in Tv Familie.

Er is een moment in de zangeres haar leven dat ze zich nog heel goed herinnert en waarop ze heel erg gelukkig was.

“Dat was toen ik het telefoontje at ik tijdens mijn zwangerschap kreeg met het resultaat van mijn NIP-test. Het bloedonderzoek wees uit dat mijn kindje geen afwijkingen had én dat het een meisje zou worden. Mijn papa stond buiten op het terras. Ik kon mijn geluk wel van de daken schreeuwen, maar wilde het heuglijke nieuws aan mijn beide ouders tegelijk vertellen. Ik moest dus nog even zwijgen.”