.
Lindsay De Bolle
zondag 17 maart 2024

Lindsay: “Het loslaten van controle is niet eenvoudig”

Maar het moet gebeuren

Als er één iets is wat zangeres Lindsay oprecht gelukkig maakt dan is het haar gezin wel. Lindsay is nog altijd verliefd op Kris, de papa van haar dochtertje Lisa-Marie. Mocht ze haar gezin moeten omschrijven in één woord dan zou dat ‘onvoorwaardelijk’ zijn.

“Mijn gezin is een bron van eindeloze liefde, steun en begrip, waarbij we elkaar door dik en dun koesteren. Het is het mooiste cadeau dat ik ooit heb gekregen, maar tegelijk maakt het mij ook bijzonder kwetsbaar. Ik ben zo bang dat Kris of Lisa-Marie iets zou overkomen... Mocht het kunnen, ik zou hen onder een glazen stolp plaatsen”, klinkt het in Tv Familie.

Lisa-Marie gaat al een tijdje naar school, maar zoals elke bezorgde moeder mag ze nog niet met de fiets naar school. Al heeft de zangeres daar wel een goede reden voor.

“We wonen vlak bij een gewestweg met enkele drukke kruispunten. Het loslaten van controle is niet eenvoudig, maar het is nu eenmaal onderdeel van het leven. Toch houd ik mijn hart vast voor het moment dat mijn dochter in de puberteit belandt. Vroeger experimenteerden tieners met sigaretten, maar vandaag is dit eerder met drank en drugs. In mijn achterhoofd ben ik nu al aan het malen over hoe ik mijn kind over enkele jaren kan waarschuwen dat dit gevaarlijk is.”

Bio van Lindsay

Meer Over:

Lindsay