.
lindsay de bolle, christoff de bolle
vrijdag 25 oktober 2024

Lindsay: “Hij wou vooral zijn eigen keuzes maken”

En zij helpt hem daar bij

Hoewel zangeres Lindsay nog regelmatig op een podium staat, is het toch wat minder dan vroeger. Zij is nu ook niet alleen zangeres, maar ook manager van haar broer Christoff.

Die keuze maakte de zangeres heel bewust, want nu heeft ze meer tijd voor haar dochtertje Lisa-Marie. Maar binnen het gezin van Lindsay en haar vriend Kris geldt één regel: werk is werk en thuis is thuis.

Kris is lid van de politieke partij (h)Eerlijk en heeft dus een drukke periode achter de rug. Lindsay daarentegen houdt zich weg van de politiek.

“Ik ben niet politiek aangelegd en ik wil me als artiest niet engageren. Maar ik sta wel achter de visie van (H)Eerlijk en ik steun Kris. Je moet staan achter hetgeen je verkondigt en dat doet Kris zeker”, klinkt het in Primo.

Dus had Lindsay meer tijd om zich over de carrière van haar broer te ontfermen. “Het bevalt me enorm. Christoff wou vooral zijn eigen keuzes maken, maar omdat hij niet alles zelf kan doen, leek het hem een goed idee om zijn agenda door mij te laten inplannen. En ik ben daar graag op ingegaan.”