.
Lindsay
maandag 9 mei 2022

Lindsay: “Ik kan geen nee zeggen”

Ze werd aangesproken in het zwembad

Je hoort het overal: je moet tevreden zijn met hoe je eruit ziet. En er wordt veelvuldig verkondigd dat je er ook met een maatje meer, meer dan oké uitziet. Toch werken heel wat mensen aan hun ideale lichaam en streven ze naar dat ideaal gewicht op de weegschaal.

Ook zangeres Lindsay ziet er graag goed uit en streeft naar een paar kilo’s minder. Dat doet ze met Infraligne. Waar ze sinds kort ambassadrice van is.

Met de zomer in het vooruitzicht wordt er druk aan een summerbody gewerkt. “Maar ik vind mijn lichaam nog altijd niet beach ready. Maar als ik me in de laatste rechte lijn naar de zomer aan mijn voedingsschema en twee keer per week sporten houd, zal ik in de zomer sowieso goed in mijn vel zitten”, geeft ze toe in Tv Familie.

Dat Lindsay nog wat onzeker is over haar lichaam is geen uitzondering. “Iedereen voelt wat druk om dan je mindere favoriete zones te bedekken. Dat gevoel heb ik niet alleen in de zomer. Toen ik met Lisa-Marie in Center Parcs was, hoopte ik ook dat niemand me zou herkennen. Helaas.”

Lindsay werd toch herkend en gevraagd voor een foto. “Een gsm in een tropisch zwembad?, dacht ik bij mezelf. Maar goed, ik kan moeilijk nee zeggen. En dus ben ik toch maar op de foto gegaan.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lindsay

Meer Over:

Lindsay