.
Line Verckist en Victor van Meerten
maandag 5 september 2022

Line uit ‘Blind Getrouwd’: “Hopelijk beseffen ze dat heel snel”

Alles is mogelijk

In 2019 nam Line Verckist deel aan ‘Blind Getrouwd’ waar ze trouwde met Victor. Het koppel maakte doorheen de uitzendingen een rustige, maar trage progressie en de toekomst van het koppel was erg onzeker.

Maar ondertussen zijn we 3 jaar later en zijn Viktor en Line nog altijd samen. Line begrijpt de keuze van VTM om dit jaar het programma over een andere boeg te gooien.

“Er zat wel wat sleet op de formule en wellicht hebben ze daarom voor wat verandering gekozen. Er gaat dit seizoen sowieso meer drama zijn, al denk ik nu niet dat de makers expres foute koppels gaan samen zetten en hen drank geven met als doel goeie televisie te maken”, lacht Line in Dag Allemaal.

Line vermoedt dat het een stuk moeilijker wordt voor de koppels om zich te gaan focussen op hun eigen huwelijk en dat ze de vergelijking snel zullen maken.

“Ik hoop dat ze beseffen dat alles mogelijk is. Kijk maar naar Victor en mij. Op huwelijksreis hadden wij enkele awkward momenten, maar intussen zijn we al drie jaar gelukkig getrouwd.”