.
Lisa del Bo en haar man Joske
dinsdag 31 mei 2022

Lisa del Bo: “Bij ons werkt dat nog steeds”

“Vertrouwen en respect zijn de waardevolste geheimen van een goede relatie"

Het geheim van een goede en gezonde relatie, die voor altijd blijft duren? Daarvoor ging Story ten rade bij Lisa del Bo. Zij is dé aangewezen persoon om daarop te antwoorden, want ze is immers al meer dan 40 jaar samen met haar man Joske.

Lisa draait al enkele jaren mee aan de top van de Vlaamse showbizz. Sinds haar deelname aan het Eurovisiesongfestival staat haar carrière niet stil.

Daarrond geeft ze een tip aan beginnende artiesten: “Geef nooit op. Ook al loop het soms niet van een leien dakje en wil je er misschien de brui aan geven, ga gewoon door. Er komen altijd wel weer kansen. Geduld uitoefenen is dus héél belangrijk”, benadrukt ze.

Ook privé weet ze een succesverhaal neer te schrijven. Na 40 jaar samen te zijn met haar man Joske, dringt de vraag zich op hoe ze al die jaren zo'n goede relatie wist te behouden.

“Vertrouwen en respect zijn de waardevolste geheimen van een goede relatie. De andere aanvaarden zoals hij is, zo doen Joske en ik dat al 40 jaar. Als je een relatie hebt, betekent dat niet dat je je niet meer mag of kan ontplooien. En bij ons werkt dat nog steeds”, geeft Lisa mee.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lisa del Bo

Meer Over:

Lisa del Bo