.
Lisa del Bo
zaterdag 7 mei 2022

Lisa del Bo: “Ik ga iedere ochtend naar de kerk”

Haar geloof is heel belangrijk

Hoewel voor velen het geloof in deze moderne tijden slechts bijzaak is geworden, gaat zangeres Lisa del Bo iedere ochtend voor twintig minuten naar de kerk in haar dorp Mopertingen. Ze komt er in het reine met zichzelf en vindt er rust. Ze vertelt er meer over in een interview met Dag Allemaal.

De kerk van dienst is de Sint-Catharinakerk. “Van 8 uur tot twintig na kom ik hier de mis volgen en vind ik rust. Anderen gaan joggen of doen aan yoga, ik zit liever in de kerk. Telkens pik ik er wel iets op wat mij de hele dag gelukkig maakt of waarmee ik aan de slag kan.”, aldus Lisa.

Voor haar is geloof een vaste waarde in haar leven. Ze wendt zich vaak tot Onze-Lieve-Heer om haar bij te staan. ‘Dankzij mijn geloof heb ik een zekere lichtheid in mij ’, verklaart ze.

‘Ik kan al eens door stress worden overvallen, maar doorgaans leef ik onbezorgd. Ik ben er ook van overtuigd dat als je goed doet, er automatisch mooie dingen op je pad komen én ik voel dat Onze-Lieve-Heer mij zal helpen als het nodig is.”

“Ik vraag Hem daar ook bewust naar. Je wordt niet geholpen als je er niet om vraagt. Die vragen moet je dúrven stellen.”, aldus Lisa.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lisa del Bo

Meer Over:

Lisa del Bo