.
Lisa del Bo
zaterdag 10 februari 2024

Lisa del Bo: “Ik ga nog elk jaar naar zijn graf”

Hij was haar eerste liefde

Toen Lisa del Bo negentien was verloor ze haar grote liefde Hans. De zangeres werd wel opnieuw verliefd op haar huidige partner Jos en de twee zijn al 42 jaar samen. Toch heeft ze nog altijd herinneringen aan Hans.

“Ik ga nog elk jaar zijn graf poetsen en voor zijn verjaardag zet ik bloemen op zijn zerk. Hans' familie is hier kind aan huis. Hij zit zo diep in mijn hart dat hij nog regelmatig in mijn gedachten opduikt en ook in mijn dromen verschijnt. Het is zoals met mijn ouders zaliger. Ik heb van die mensen gehouden en zelfs al zijn ze niet meer onder ons, zolang ze in je hart zitten zijn ze niet echt weg. Ik heb vaak het gevoel dat Hans van bovenaf meekijkt naar wat ik doe”, zegt Lisa in Primo.

Je hoort het wel vaker dat mensen zeggen dat ze het gevoel hebben dat hun geliefde/ dierbare meekijkt van bovenaf. Voor Lisa is dat vooral een troostende en fijne gedachte.

“Zijn foto hangt al jaren in onze woonkamer en mijn man heeft daar nog niet één keer een nare opmerking over gemaakt. Sterker nog: Jos en de familie van mijn overleden jeugdvriend zijn als twee handen op één buik.”

Bio van Lisa del Bo

Meer Over:

Lisa del Bo