.
Lisa del Bo
donderdag 7 april 2022

Lisa del Bo is veertig jaar getrouwd: “Op weg naar huis is hij verongelukt”

Hij was haar eerste grote liefde

Veertig jaar getrouwd zijn, het is een voorbeeld voor velen onder ons. De dag van vandaag lijkt het eerder uitzonderlijk dan een regel, maar niet voor Lisa del Bo en haar man Jos. Zij delen al veertig jaar lief en leed met elkaar, en zijn van plan om dat nog lang te doen.

“We vragen onszelf vaak af hoe we dat al veertien jaar lang met elkaar volhouden. We waren nog heel jong toen we in het huwelijksbootje stapten en dat is denk ik een echt pluspunt. We zijn echt getrouwd in een flow en het gebeurde allemaal heel snel. Ik had een vrij strenge opvoeding en Jos niet. Maar we wilden graag van het leven genieten en van de vrijheid en daarom kozen we ervoor om toch snel te trouwen”, blikt Lisa terug op veertig jaar geleden in Primo.

Toen de zangeres Jos voor het eerst zag, was ze op slag smoorverliefd. Maar ze verloren elkaar uit het oog en del Bo werd verliefd op een andere jongen. “Dat werd ook een serieuze verkering, maar die jongen verongelukte met de wagen. Ik was toen 19 jaar. Hans had me thuis afgezet en op weg naar zijn thuis is hij verongelukt.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lisa del Bo

Meer Over:

Lisa del Bo