.
Lisa del Bo
maandag 6 juni 2022

Lisa del Bo: “Met hem zou ik graag eens een dag samen zijn”

Wat ze dan zouden doen? Voor Lisa staat dat al buiten kijf.

Als je aan de gemiddelde man of vrouw zou vragen met wie ze graag eens een dagje zouden samen zijn, liggen de antwoorden wellicht vaak bij een bekend acteur of artiest. Niet bij Lisa del Bo. De 61-jarige zangeres gaf in Story een opvallend antwoord op die vraag.

Ze is zelf enorm gelovig en gaat naar eigen zeggen dagelijks naar de kerk in haar gemeente. “Ik probeer elke dag een eerlijk, gedienstig en hartelijk persoon te zijn voor ieder die op mijn pad komt. Ik leef vanuit mijn hart”, zegt de zangeres.

Als men haar vraagt wie haar favoriete persoon is om een dag mee samen te zijn, heeft Lisa een opvallend antwoord klaar.

“Voor mij mag dat met voormalig 'Stukken van Mensen'-dealer Patrick Van der Vorst. Hij studeert nu voor priester en schreef een prachtig voorwoord in mijn nieuwe album 'Niet Alleen' “, vertelt Lisa.

Wat ze dan zouden doen? Voor Lisa staat dat al buiten kijf. “Patrick is dé perfecte gids voor Rome, waar zoveel kunst te zien is, en waar je natuurlijk op tijd en stond eens moet pauzeren om een lekkere cappuccino te drinken bij een aangename babbel”, knipoogt ze.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Lisa del Bo

Meer Over:

Lisa del Bo