.
Lisa del Bo
maandag 16 mei 2022

Lisa del Bo: “Tien Om Te Zien? Ik wil zingen in de zondagsmis op Eén!”

Dromen mag

Met haar repertoire van religieus getinte nummers uit het album 'Lisa gelooft' trekt ze al vijf jaar van kerk tot kerk doorheen gans Vlaanderen. De extreem gelovige Lisa del Bo houdt van Onze-Lieve-Heer en steekt dat niet onder stoelen of banken. Ze vertelt meer over haar spirituele ingesteldheid aan Dag Allemaal.

Lisa del Bo gooide het roer richting religie pas de laatste jaren stevig om, maar haar naasten weten al langer dat Lisa's geloof een grote rol speelt in haar leven. Op het Songfestival in 1996, waar ze stond met het nummer 'Liefde is een kaartspel', droeg ze haar gouden kruisje al.

“Ik heb niet veel juwelen en ben niet materialistisch ingesteld, maar mijn kruisje koester ik en draag ik al veertig jaar onafgebroken”, zegt ze daarover.

Wanneer men polst naar een verschijning in 'Tien Om Te Zien' deze zomer, antwoordt ze: “Als ze mij vragen, kom ik met plezier. Al zal dat dan wel voor het zingen van ‘Liefde is een Kaartspel’ zijn, vermoedelijk.”

“Met mijn religieuzer geïnspireerd repertoire lijkt het me fijn om eens te gast te zijn in de mis die elke zondag op Eén wordt uitgezonden. Dat zou tof zijn!”, lacht ze.

Download onze app voor iOS of Android