.
Lisa Michels
dinsdag 8 maart 2022

Lisa Michels nieuwe zangeres Level Six

K3 Zoekt K3-finaliste is nieuwe zangeres Level Six!

Afgelopen week raakte bekend dat Level Six afscheid nam van Katerine Avgoustakis. Ondertussen is duidelijk wie haar plaats zal innemen en dat is toch wel best een opvallende naam, het is namelijk Lisa Michels.

Lisa nam in 2015 deel aan ‘K2 Zoekt K3’ en is Nederlandse. Dat heeft als gevolg dat Lisa voor elk optreden en voor de repetities vanuit Amsterdam naar België moet komen, maar dat is voor haar geen probleem. Lisa heeft een logeeradres bij vrienden in Antwerpen en ook bij Jo Hens thuis is er eventueel nog een logeerkamer beschikbaar.

Met Lisa Michels heeft Level Six een goede opvolger voor Katerine te pakken, zoveel is duidelijk. Lisa heeft alles in huis om het te maken. Zij zingt niet alleen, zij presenteert én acteert. Volgende maand start Level Six met een hele reeks concerten, onder andere in Sint-Niklaas, Geel, Westerlo, Heusden-Zolder, Olen, Duffel, Nossegem, Zonhoven, Kinrooi, Dendermonde, Bavikhove, Brecht, Balen en Kortrijk. Lisa en Jo Hens zullen zich deze lente en zomer niet vervelen, integendeel. De agenda van Level Six kan u terugvinden op www.levelsixmusic.be .

Bio van Lisa Michels, Jo Hens en Level Six

Bio van Katerine

Meer Over:

Katerine K3 zoekt K3