.
Lisa Van Rossem @ NOTP 2022
zondag 10 september 2023

Lisa Van Rossem: “Ik zou zo graag fulltime artiest zijn”

Nu combineert ze het met werken

De familie Van Rossem is een bijzonder muzikale familie. Niet alleen Joris Van Rossem maar ook zus Lisa Van Rossem timmert nu volop aan een muzikale carrière. Metejoor is natuurlijk al iets langer bezig, Lisa waagt nu pas de sprong als ‘Leez’.

Mensen zullen natuurlijk altijd wel een beetje vergelijkingen maken tussen Lisa en haar broer, maar dat vind Lisa prima. Ze beseft dat het moeilijk wordt om een carrière zoals die van haar broer uit de grond te stampen.

“Uiteraard zou ik een carrière als die van hem geweldig vinden, maar het hangt af van zoveel factoren, en ook van een portie geluk. Dat ik nu al twee keer bij ‘Tien Om Te Zien’ mijn nummer heb mogen zingen, is al een gigantische duw in de rug. De enige druk die ik mezelf opleg, is dat het gewoon heel goed moet zijn”, zegt Lisa in Story.

Lisa wil gewoon graag mensen raken met haar muziek en ervan kunnen leven. Nu werkt ze nog drie vijfde als logistiek bediende bij een transportbedrijf.

“Momenteel is het nog perfect combineerbaar met zingen. Mijn bazen zijn ook flexibel. Ik kan last minute verlof nemen om te gaan optreden. Maar ik zou graag fulltime artiest zijn.”