.
Aster Nzeyimana, Lize Feryn
zaterdag 16 september 2023

Lize Feryn: “Het is een deel van ons familieverhaal”

En toen kwam Aster

Je hebt je mama natuurlijk het liefst zo lang mogelijk dicht bij je. Maar dat is niet bij iedereen het geval. Lize Feryn moest 8 jaar geleden afscheid nemen van haar mama Marjan die overleed aan borstkanker.

Dit voor jaar gebeurde er echter iets heel speciaal waardoor het Lize, haar vader en haar zussen weer eventjes dichter bij hun mama kwamen.

“Mijn zus herinnerde zich dat mama ooit had verteld dat in mijn betovergrootmoeders kast ergens een geheim vakje is. Wij dachten dat dat vakje bij het ombouwen van de kast verdwenen was, of toch onmogelijk te openen. Dat geheime vak bleef voor ons een deel van een familieverhaal, verder niets”, vertelt Lize in Tv Familie.

Maar dat was buiten Aster Nzeyimana gerekend, de grote liefde van Lize. Hij wist het vakje open te prutsen. Daarin vond de familie ene brief die Marjan zo’n 25 jaar geleden heeft geschreven.

Lize heeft altijd een goede band gehad met haar mama. Ze belden elkaar zo’n 4 keer per dag. “Ze was van alles op de hoogte. Ook van dingen die je normaal nooit aan een ouder vertelt.”

Bio van Lize Feryn

Meer Over:

Lize Feryn