.
Aster Nzeyimana, Lize Feryn
dinsdag 8 oktober 2024

Lize Feryn: “Natuurlijk zijn er altijd tegenstanders”

Ze zetten toch de stap

Toen Aster Nzeyimana Lize Feryn ten huwelijk vroeg, deed hij dat met een zelfgeschreven brief. Maar door het vele gesnotter heeft Lize niks van die brief gehoord.

Het is bijna een wonder te noemen dat Aster Lize ten huwelijk vraagt, want steeds meer en meer koppels kiezen er net voor om niet meer te trouwen.

“Trouwen is toch iets heel moois? Het is een manier om je liefde te verzilveren. Als je een relatie begint, doe je dat met de intentie om voor altijd samen te blijven, of je nu tekent voor de wet of niet. Voor ons gaat het niet om die handtekening, maar om het moment van bewustwording: dit is de persoon met wie ik wil trouwen”, zegt Aster in De Morgen.

Ook Lize wilde heel graag trouwen en vindt het net heel mooi dat mensen elkaar de belofte maken om voor altijd samen te blijven.

“Natuurlijk zullen tegenstanders van het huwelijk zeggen: 'Dat is toch naïef? Je weet niet wat je over twintig jaar denkt.' Dat klopt, maar ik weet wel wat ik nú denk en wat mijn intentie is met Aster. We zullen er alles aan doen om het te laten werken."

Bio van Lize Feryn en Aster Nzeyimana