.
Johny Voners en Loes Van den Heuvel
donderdag 27 juni 2024

Loes Van den Heuvel: “Dat is wel het meest absurde” 

Maar het gebeurde wel 

In ‘FC De Kampioenen’ zijn heel wat absurde situaties de revue gepasseerd. Daar draait het natuurlijk allemaal om bij een reeks als dat. Maar er zijn toch situaties die Loes Van den Heuvel niet zo snel zal vergeten.

“Het meest absurde is misschien Carmen die een begrafenis organiseert voor een paar kilo gehakt in een tupperwaredoos: ze dacht dat haar Nero'ke per ongeluk was vermalen. Dat absurdisme zat er al heel vroeg in. Herinner je je de scène waarin DDT en Boma in een busje knal op een tegenligger rijden? In het volgende shot zie je dat busje in twee perfect gelijke delen aan weerskanten van de weg liggen. Dat zijn de klassieke trucs van Laurel en Hardy, hè”, lacht Loes in Humo.

Fans doen wel eens gekke dingen en ook Loes heeft al zotte maar ook mooie voorstellen gekregen. Zou wou een diehard fan haar meenemen naar Saint-Tropez in zijn privéjet.

“Dat klopt, en ik heb die uitnodiging met graagte aangenomen. De droom van die man was om ooit samen met mij naar 'F.C. De Kampioenen' te kijken. Ik zag het als mijn missie om hem gelukkig te maken.”

Bio van Loes Van den Heuvel