.
Loes Van den Heuvel in Familie - aflevering 7195
vrijdag 14 april 2023

Loes Van den Heuvel: “Die pruik is zo fout”

Het wordt niet gesmaakt

Sinds enkele weken zien we Loes Van den Heuvel aan het werk in ‘Familie’. Daar speelt ze geen flamboyante opvallende vrouw zoals Carmen Waterslaeghers in ‘Fc De Kampioenen’, maar wel de rustige thuisverpleegster Karin.

Loes lijkt met open armen te zijn ontvangen in ‘Familie’ en kan rekenen op heel wat positieve reacties. Maar waar positieve reacties zijn, zijn er natuurlijk ook altijd negatieve reacties. Zo vinden de kijkers de pruik die ze draagt niet zo geslaagd.

“Een pruik werkt voor mij stimulerend”, vertelt Loes aan Tv Familie. “Ik heb geen zin om mezelf te spelen en wil een personage neerzetten dat ver van mij af staat. Een pruik helpt mij daar bij.”

De meeste mensen vinden de transformatie wel geslaagd, maar er zijn ook wel een aantal fans die zich enorm ergeren aan het kapsel.

“Een goeie actrice, die Loes. Maar die pruik is zo fout”, schrijft iemand. Iemand anders schrijft dan weer: “Ik snap niet waarom er plots een personage in ‘Familie’ met een pruik rondloopt terwijl iedereen zijn of haar gewone kapsel heeft”, citeert Tv Familie. Tja, je kan natuurlijk nooit voor iedereen goed doen.