.
Loes Van den Heuvel
dinsdag 31 januari 2023

Loes Van den Heuvel doet haar intrede in ‘Familie’ 

Geld is niet de drijfveer 

Ze is 66 maar heeft sinds de stopzetting van F.C. De Kampioenen nog geen moment stil gezeten. In het voorjaar maakt ze haar intrede in ‘Familie’ en speelt ze mee in de musical ‘Legally Blond’, waar ze de rol van een kapster speelt.

“Het is een van de mooiste musicals met prachtige muziek. Pas op, zingen, dansen en acteren tegelijk is topsport, hoor. Ik hou me gezond met yoga, ademhalingsoefeningen en voedingssupplementen”, vertelt Loes aan Story.

De boodschap van de musical is ‘volg je eigen weg’ en dat doet Loes zelf ook.” Het leven gaat voor mij alleen maar over liefde, de weg van je hart volgen. Dat probeer ik bij alles te doen: van vaccinaties en lockdowns tot dierenleed”, bekent Loes Van den Heuvel.

Volgens haar kun pas geluk delen als je zelf gelukkig bent. “Veel mensen hebben schrik om zichzelf tegen te komen en blijven in hun comfortzone hangen, maar zo kan je als mens niet groeien”, vertelt Loes.

“Zelf heb ik heel hard aan mezelf gewerkt om een betere versie van mezelf te kunnen zijn. Alleen bij onrecht kan ik nog serieus boos worden”, aldus Loes Van den Heuvel aan Story.

Bio van Loes Van den Heuvel

Meer Over:

Loes Van den Heuvel