.
Loes Van den Heuvel
maandag 30 januari 2023

Loes Van den Heuvel in Familie: “Precies een thriller”

Ze is binnenkort te zien

Sinds het einde van ‘Fc De Kampioenen’ hebben we Loes Van den Heuvel niet veel meer op televisie weten verschijnen in andere rollen. Ze kreeg wel een rol in ‘De Buurtpolitie’, maar daar leek het ook bij te blijven.

Daar komt nu opnieuw verandering in, want Loes zal binnenkort te zien zijn in Familie. Daarin zal ze Karin spelen, een collega van verpleegster Vanessa.

Haar nieuwe personage lijkt in de verste verte niet op Carmen Waterslaghers. Geen alternatieve kledij en opvallende sieraden. Al draagt ze ook dit keer wel een pruik. “Dat doe ik voor elke rol, omdat het stimulerend werkt voor mij”, bekent ze in Dag Allemaal.

Speciaal om zich te kunnen inleven in haar rol, is Loes de reeks beginnen volgen. En ze heeft in elk geval al een aangename eerste draaidag achter de rug.

“Ik kom het verhaal binnen op het moment dat Veronique het slachtoffer wordt van bruut partnergeweld. ‘Precies een thriller’, dacht ik. Wat me ook opviel: de discipline. Ze hebben hier een soort van huisreglement, en iedereen houdt zich daaraan. Mijn eerste draaidag verliep dus heel vlot en comfortabel. Ook de sfeer achter de schermen was gemoedelijk. Alleen dat vroege opstaan, dat is nog wat moeilijk. Maar het lukte elke dag iets beter!”