.
Loredana van 2 Fabiola
zondag 11 juni 2023

Loredana: “Ergens van gaan lopen is nooit goed” 

Het is oké om je niet oké te voelen 

Dat het leven niet altijd mooi is, dat weet iedereen wel. Maar dat de minder mooie en moeilijke momenten ook heel leerzaam zijn, daar moeten sommige nog wel eens achter komen.

“Het is oké om je niet oké te voelen. Je mag je slecht voelen. Je moet alleen proberen om er niet te lang in te blijven hangen. Toen mijn vorige relatie kapot ging, heb ik ervoor gekozen om niet te gaan lopen voor m’n gevoelens. Ik ben er ziek van geweest, heb ervoor geweend, heb ervan afgezien, maar het was goed om dat even door en door te voelen. Zodat het daarna weer kon beteren. Ergens te hard van gaan lopen is nooit goed. Voel het maar”, zegt Loredana in Het Belang Van Limburg.

Gelukkig heeft Loredana nu al een lange tijd een nieuwe liefde in haar leven. Zij is al 8 jaar samen met Pat Krimson, met wie ze samen 2 Fabiola vormt. Hij laat haar nog elke dag lachen en dat vindt ze erg belangrijk.

“We werkten al 2 jaar samen en ik had er nooit aan gedacht om een liefdesrelatie met hem te beginnen. Op zeker ogenblik had Pat een babysit nodig voor zijn dochtertje en zo is het langzaamaan begonnen. Ik kwam een paar keer oppassen en als hij dan weer thuis kwam babbelden we met elkaar op een manier zoals we nooit eerder hadden gepraat.”

Beetje bij beetje ontstond er chemistry tussen de twee en werden ze verliefd op elkaar. Al voelden ze beiden in het begin wel veel twijfel. “Het kwam op ons pad en we zijn erin gesprongen. Daar ben ik nog altijd blij om.”

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana