.
Loredana
zaterdag 9 december 2023

Loredana: “Ik heb hem hetzelfde aangeraden”

Hij moet het ook gaan doen

9/12 13:20

Als je vraagt aan Loredana wie ze de knapste man ter wereld vindt, dan zal dat ongetwijfeld haar man Pat Krimson zijn. Als je hetzelfde vraagt aan Pat, dan zal hij Loredana de knapste vrouw vinden. Maar vinden ze zichzelf ook aantrekkelijk vroeg Nina zich af.

“Ik voel me ’s morgens het aantrekkelijkst. Ik voel me dan op mijn best. Ik ben altijd gelukkig als ik opsta in mijn nakie. Dan maak ik koffie, ik zet me in het zonnetje en ik wacht tot Loredana wakker is. Ik ben oprecht blij met elke nieuwe dag. Ik merk dat ik de laatste jaren veel rustiger ben geworden. Ik maak me minder druk. Mijn mama is vorig jaar overleden, onze hond is gestorven, ik heb problemen met mijn ogen. Ik leerde de dingen relativeren. Soms, als Loredana zich opwindt over iets, zeg ik: 'Adem nu gewoon even rustig in en uit.'”, lacht hij in Nina.

Loredana vindt dat haar man er beter uitziet dan ooit. Zo staat hij strakker dan ooit en dat ondanks dat hij bijna zestig jaar.

“Zelf ga ik trainen bij een kinesist, en ik heb Pat aangeraden om hetzelfde te doen. We hebben een heel druk leven on stage, en als je naast het podium je lichaam niet verzorgt, krijg je overal pijntjes. Dat hou je niet vol."