.
2 Fabiola - Pat Krimson en Loredana
zondag 17 maart 2024

Loredana: “Ik kan me dat helemaal niet veroorloven”

Ze heeft altijd haar eigen snacks mee

Loredana heeft veel last van voedselallergiëen. Daarvoor moet ze heel erg op haar voeding letten en moet ze vooral opletten dat ze vlak voor een optreden geen last krijgt.

“Ik kan het me niet veroorloven om uit te vallen of hees te zijn doordat ik iets verkeerd gegeten of gedronken heb. Op de rider van 2 Fabiola staat dat we backstage graag broodjes met kaas en hesp hebben, maar ik heb altijd mijn frigobox met homemade snacks en koekjes bij”, lacht Loredana in Tv Familie.

Gelukkig hoeft Loredana veel lekkere dingen niet te laten en kan ze nog altijd volop genieten van heel wat lekkers. Zo genoot ze onlangs nog van een taartje omdat zij en Pat 1 jaar getrouwd waren.

“Maar écht waar: het taartje schoof van mijn bord en viel ei zo na in mijn decolleté. We waren een leuke blooper rijker, en gelukkig kwamen zowel mijn blouse als het taartje ongeschonden uit deze flater. Het waren twee dagen om te koesteren, want op 48 uur tijd hebben Pat en ik zowel onze eerste huwelijksverjaardag als mijn 38ste verjaardag gevierd. We zijn ook met onze ouders gaan eten en hebben genoten van qualitytime met Pats elfjarige dochter Troy.

Bio van Loredana

Meer Over:

Loredana