.
Lorenzo uit Het Vijfde Huwelijk
dinsdag 3 september 2024

Lorenzo wil blind trouwen

​​​​​​​Hij is op zoek naar de man van zijn leven

Maandagavond zond VTM een oproep uit voor Jorn (31), Layla (32) en Lorenzo (32): drie nieuwe singles die een partner voor het leven zoeken. De experten van 'Blind Getrouwd' hopen voor één van hen de ultieme match te vinden oftewel: ‘Het Vijfde Huwelijk’ bij VTM GO. Jezelf (of iemand anders) inschrijven kan via vtm.be

De 32-jarige Lorenzo uit Deerlijk - West-Vlaanderen - was jarenlang verpleegkundige, maar werkt nu als Customer Support Engineer. Hij geeft trainingen en ondersteuning aan thuisverpleegkundigen.

Lorenzo is heel zorgzaam. Zijn levensmotto? ‘You catch more flies with honey than with vinegar’. Daarnaast is hij geëngageerd, loyaal en humoristisch. “Wat anderen ook mogen beweren, ik ben grappig”, zegt hij zelf met een knipoog. Hij leeft voor een leuke spelletjesavond met vrienden, een toffe citytrip of een potje padel.

Zijn toekomstige partner mag hem gerust uit zijn comfortzone trekken. Lorenzo zoekt bovendien iemand die positief in het leven staat, die hem kan laten lachen en die hem het gevoel kan geven van thuis te komen. En als hij enigszins lijkt op Ryan Reynolds, is dat een dik pluspunt.

Trouwen is voor Lorenzo het ultieme engagement dat je kan aangaan met iemand. Hij is er dan ook volledig klaar voor.