.
News Image

Lost Frequencies viert 1 miljard streams en richt platenlabel op

Lost Frequencies wil talent aantrekken. 


Als je in slechts een paar jaar tijd de wereld al hebt veroverd met meerdere wereldwijde hitsingles en een magistraal album, is het lanceren van je eigen label een vrij logische volgende stap. Zo ook voor Lost Frequencies, die na het uitbrengen van een aantal van de meest populaire platen van de afgelopen jaren nu samen met Armada Music zijn eigen label heeft opgericht: Found Frequencies.



‘Crazy’, de nieuwe single van de Belgische hitmachine en dus ook de eerste release op zijn nieuwe label, is een tikkeltje nostalgisch en net zo levendig en vrolijk als zijn voorgaande hits. De track is gemaakt in samenwerking met het Nederlandse duo Zonderling, swingt als een typische Lost Frequencies-track en zet nu al aan om naar de eerste plek van iedereens favoriete playlist te springen.



In de paar jaar sinds zijn debuutsingle heeft Lost Frequencies zich ontpopt tot een van de vaandeldragers van de dancemuziekindustrie. ‘Here With You’, zijn recente samenwerking met Netsky, goed voor goud en kreeg daarmee een eigen plekje in zijn rijk gevulde prijzenkast, waar ook zijn eerste twee singles – ‘Are You With Me’ en ‘Reality’ - de nodige ruimte bezet houden. Met deze twee singles verkocht de jonge Belg goud, platina en meervoudig platina in meer dan twaalf landen, stond hij bovenaan ’s werelds meest prestigieuze charts (waaronder de UK Singles chart) en vergaarde hij respectievelijk 400 en 250 miljoen streams op Spotify.



Het supertalent kwam vervolgens met platen als ‘Beautiful Life’, ‘What Is Love 2016’, ‘All Or Nothing’ en ‘Here With You’ op de proppen en stond tevens op grote festivals en events als Coachella en Tomorrowland. Op Spotify staat de teller inmiddels voor zijn singles (en remixen) op meer dan een miljard streams in totaal en ‘Crazy’ gaat daar ongetwijfeld nog een flinke bijdrage aan leveren.



Lost Frequencies: “Ik ben superblij dat mijn label, Found Frequencies, nu eindelijk is gelanceerd. Het is niet alleen een thuis voor mijn eigen muziek, maar hopelijk ook een plek voor aanstormende talenten om te laten zien wat ze in huis hebben. Het gaat daarom ook verder dan alleen ‘chill vibes’. Ik ben van plan om zelf een aantal clubplaten op het label uit te brengen en voor de rest valt de sound samen met alles wat ik al draai in mijn sets en in mijn playlists zet. Ik hoop dat het allemaal in de smaakt valt.”


Bio van Lost Frequencies

Meer Over:

Lost Frequencies