.
Lotte Stevens en Ianthe Tavernier
zaterdag 20 mei 2023

Lotte Stevens: “Bij het minste sta ik bij de dokter” 

Ze is een beetje een hypochonder 

Pas dertig geworden, maar toch heeft Lotte Stevens nu al een mooie carrière achter de rug. Ze speelde mee in ‘Hoodie’, een reeks op Ketnet en mocht daarna officieel de taak van Free Souffriau overnemen en in de huid van Mega Mindy kruipen.

Nu is ze in de musical ‘Red Star Line’ te zien naast kleppers als Jelle Cleymans en Jonas Van Geel. Deze dertiger is dus bijzonder goed bezig.

Maar zo’n job vraagt ook heel wat van je lichaam. Als (musical)actrice ben je maar beter in topvorm. En daarvoor is sport de ideale manier.

“Sporten doet me nog altijd deugd, maar ik zou er meer tijd voor moeten maken. Al is het maar wandelen, in de frisse buitenlucht. Ik voel me ook beter als ik gezonder leef”, geeft ze toe in Gazet van Antwerpen.

Lotte moet ook toegeven dat ze een beetje een hypochonder is en dat ze regelmatig bij de dokter staat. “Bij het minste dat ik voel, sta ik bij de dokter, overtuigd dat ik een klaplong of kanker had. Misschien komt dat ook omdat we in onze maatschappij altijd op medische hulp kunnen rekenen.”

Bio van Lotte Stevens

Meer Over:

Lotte Stevens