.
Tuur Roels en Lotte Stevens in Mega Mindy
zaterdag 30 april 2022

Lotte Stevens: ‘Ik ging niet graag naar school’

"Het interesseerde me allemaal niet zo"

Sinds kort mag ze zich de nieuwe Mega Mindy noemen. Studio 100 belde haar op met de vraag of ze interesse had om de fakkel van Free Souffriau over te nemen. Het gaat op professioneel gebied dus plots erg snel voor de de 29-jarige Lotte Stevens.

Haar profiel is dan ook ideaal te noemen voor de rol. Een jonge, blonde actrice met een nette uitspraak, die bovendien ook goed kan zingen en qua looks opvallende gelijkenissen vertoont met haar voorgangster. De kiem voor haar acteercarrière werd in Geel gelegd, waar ze heel haar jeugd gewoond en school gelopen heeft.

“Ik ben heel blij dat ik hier ben opgegroeid”, laat ze zich daarover uit in Citta, een bijlage van Gazet van Antwerpen. “Ik heb zowel in het lager als in het middelbaar op het Sint-Dimpnacollege gezeten, waar mijn beide ouders les gaven. Ik moet wel toegeven, ik ging niet zo graag naar school”, bekent ze.

“Ik studeerde in mijn humaniora humane wetenschappen. Boeiend, dat wel, maar het interesseerde me allemaal niet zo. Ik kan niet lang stilzitten”, zegt ze daarover in Citta. “Er waren andere dingen die me toen bezighielden.”

Ze bleek enorm geïnteresseerd te zijn in sport. “Aanvankelijk was mijn plan na mijn middelbaar lichamelijke opvoeding te gaan studeren. Ik wist dat ik niet gemaakt was om de rest van mijn leven een bureaujob te doen, dat zou me doodongelukkig maken”, aldus de nieuwe Mega Mindy.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lotte Stevens

Meer Over:

Lotte Stevens