.
Tuur Roels en Lotte Stevens
vrijdag 2 december 2022

Lotte Stevens: “Ik weet dat het niet aan mezelf ligt”

Sociale media kan hard zijn

De ticketverkoop voor ‘Red Star Line’ loopt als een trein. Er werden al extra voorstellingen aangekondigd en heel Vlaanderen lijkt zich weer naar het pop-up theater te willen haasten. Dat is ook goed nieuws voor musicalactrices Lotte Stevens en Ianthe Tavernier.

De dames willen in topvorm zijn voor hun rol en doen daar dan ook alles voor. Zo gaat Lotte Stevens vaak sporten, probeert ze vegetarisch te koken, maar geniet ze ook af en toe van een lekker wijntje bij het eten.

“Ik probeer gezond te eten, maar af en toe passeer ik langs McDonald’s. Vlees kan ik niet laten en één à twee keer per week drink ik graag een glaasje alcohol. Ik weet dat je geen energie krijgt van slechte voeding, maar de verleiding is soms groot om een pizza te bestellen”, lacht Ianthe in Story.

Wanneer je in de showbizz aan de slag gaat, is de vereiste om er altijd goed uit te zien soms erg groot. En dat brengt toch soms wat druk met zich mee. Voor je het weet lees je een heleboel negatieve commentaren over jezelf op sociale media.

“Het gaat er soms hard aan toe… zelfs op mijn leeftijd word ik daar nog onzeker van. Gelukkig krijg ik weinig negatieve reacties”, begint Ianthe. “Ik ben blij dat ik ben opgegroeid zonder sociale media. In de puberteit ben je nog meer vatbaar voor wat anderen over je zeggen. Negatieve reacties probeer ik los te laten. Voor sommigen was het moeilijk te aanvaarden dat er een nieuwe Mega Mindy is, maar ik weet dat dat niet aan mezelf ligt”, klinkt het bij Lotte.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Lotte Stevens en Ianthe Tavernier