.
Tuur Roels en Lotte Stevens
woensdag 27 april 2022

Lotte Stevens: ‘Niet lang over moeten nadenken’

"Deze rol is het resultaat van jarenlang keihard werken"

Het gaat de carrière van Lotte Stevens voor de wind. De 29-jarige actrice werd recent door Studio 100, het bedrijf van Gert Verhulst en Hans Bourlon, aangesteld als de nieuwe Mega Mindy.

Zelf moest ze daar niet lang over nadenken, vertelt ze in Citta, een bijlage van Gazet van Antwerpen. Bij een 'normale' gang van zaken wordt de speurtocht naar een nieuwe kandidaat al enkele jaren in een televisieformat gegoten. Denk bijvoorbeeld maar aan 'K2 zoekt K3'.

“Dat ik die rol in de schoot geworpen krijg, is het resultaat van jarenlang keihard werken. Mijn hele leven heb ik tot dusver gekaderd rond het acteursbestaan. Na de middelbare school ging ik theater studeren in Tilburg. Ik durf gerust te zeggen dat ik een strever was. Alles moest wijken. Vrienden en familie zag ik die periode nog amper.”, vertelt ze daarover.

Over haar nieuwe avontuur kan ze niet anders dan enthousiast zijn. “Toen Free besliste om te stoppen met die rol, belden ze mij op om te vragen of ik haar wou opvolgen. Daar heb ik dus niet lang over moeten nadenken. Het is werkelijk een zotte kans en die kon ik onmogelijk laten schieten.”, aldus Lotte.

Bio van Lotte Stevens

Meer Over:

Lotte Stevens