.
Louis Talpe
vrijdag 4 september 2020

Louis Talpe: ‘Blij dat ik nog leef’

Louis Talpe kroop meermaals door het oog van de naald.


Donderdag was Louis Talpe te gast bij ‘Gert Late Night’. De acteur heeft een wild leven achter de rug, dat vertelde hij in de bedgeheimen bij James Cooke.

Louis Talpe kennen de meeste mensen als Mega Toby bij ‘Mega Mindy’, maar de acteur is veel meer dan dat. Volgende week gaat ‘The Racer’ in première, een film waarin Louis Talpe een wielrenner speelt. Dat hij acteur zou worden, dat stond niet meteen in de sterren geschreven.Gelukkig kreeg hij thuis nooit de wind van voor toen duidelijk werd dat Louis Talpe de artistieke richting uit zou gaan. “Ze hebben mij in ieder geval nooit tegengehouden”, reageert Louise Talpe in bed bij James Cooke. “Ik denk dat mijn moeder wel het meeste met mij heeft afgezien. Ik was niet lief en ik had te weinig respect toen ik jong was. Ik heb heel veel gefeest en mij goed geamuseerd. Ik heb ook veel meisjes leren kennen. Tussen mijn 16 en mijn 17 jaar was dat ongeveer. Op een feestje, op toilet denk ik.”

“Ik stam wat af – maar ik ben daar niet trots op – van een periode waar dronken rijden niet zo’n big deal was. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik nog leef, vertelde Louis Talpe in 'Gert Late Night'. Details gaf hij helaas niet, maar als er drank bij te pas kwamn, kunnen wij ons er wel iets bij voorstellen. Gelukkig kan Louis Talpe het nog vertellen.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Louis Talpe

Meer Over:

Louis Talpe