.
Louis Talpe
dinsdag 13 juni 2023

Louis Talpe dacht niet dat liefde zo intens kon zijn

“Dan had ik beter wat boeken gelezen”

Hij is druk in de weer met de opnames van het derde seizoen van de VRT-hitserie ‘Onder Vuur’, acteerde recent in de bioscoopfilm ‘Het Geheugenspel’ en is ook te zien in de Netflixfilm ‘Oei, ik groei!’.

Drukke tijden dus op professioneel vlak maar ook zijn kinderen eisen heel wat aandacht op. Gelukkig is ook zijn vrouw er, op wie hij een burcht zou bouwen.

“Ik had vooral een immens vertrouwen in mijn vrouw (de Zweedse Tiffany Ling-Vannerus). Ik wist dat zij de perfecte moeder zou zijn. Je kan nog zoveel raad krijgen als je wilt, uiteindelijk is ieder kind anders”, vertelt Louis Talpe openhartig aan Gazet van Antwerpen.

“Dat merken wij nu ook: Lion was een moeilijke slaper, en Phoenix slaapt als een blok. Maar eerlijk is eerlijk: stel dat Tiff er niet zou zijn, dan zou ik het zó moeilijk hebben als vader. Dan had ik beter wel wat boeken gelezen, om me voor te bereiden” verneemt Gazet van Antwerpen van Louis.

Volgens hem zijn er duizenden dingen die moeders instinctief beter weten dan vaders. Al hebben ze als koppel blijkbaar ook gedacht: ‘waar zijn we aan begonnen’, vertelde Louis Talpe heel eerlijk.

Bio van Louis Talpe

Meer Over:

Louis Talpe