.
Louis Talpe
dinsdag 20 juni 2023

Louis Talpe: “Het is nooit een optie geweest”

Dat heeft hij altijd geweten

“Ik heb altijd geweten dat ik op een dag kinderen zou hebben, als de juiste vrouw voorbij ging komen”, vertelt Louis Talpe openhartig aan Gazet van Antwerpen.

“Het is nooit een optie geweest om géén vader te worden. Ik heb me nooit de vraag gesteld: wil ik dat eigenlijk wel, kinderen? Ik heb altijd geweten dat ik op een dag kinderen zou hebben, als de juiste vrouw voorbij ging komen”, aldus Louis.

“Het was wel grappig om in ‘Oei, ik groei!, als jonge vader, de rol te moeten spelen van een jonge vader die het écht niet kan. En dan nog met baby’s. Er was een scène waarin mijn personage zijn jongste zoontje in slaap probeert te krijgen”, onthult Louis Talpe.

“Dat kind moest voor die scène wenen. Om daarvoor te zorgen, had het niet op tijd te eten gekregen. Ik had zoveel medelijden. Telkens als de regisseur Cut! riep, gaf ik het kind snel terug aan de moeder, me honderduit verontschuldigend: Sorry, sorry!”, bekent Louis Talpe aan Gazet van Antwerpen.

Het contrast kon niet groter zijn want uiteindelijk moest Louis een totaal onervaren papa spelen terwijl dit in contrast staat met het dagelijks leven.

Bio van Louis Talpe

Meer Over:

Louis Talpe