.
Louise Goedefroy en Natalia
zondag 1 januari 2023

Louise, winnares The Voice: “Ik zal hier elk jaar aan kunnen terugdenken”

Ze won voor Team Natalia

Het was een ontzettend spannende finale van ‘The Voice Van Vlaanderen’. Niemand minder dan Louise Goedefroy uit Team Natalia haalde de overwinning binnen. Louise nam vorig jaar al deel aan de wedstrijd maar moest toen afhaken wegens een dubbele kaakbreuk.

“Ik heb me al zo vaak in de arm geknepen. Ik was ervan overtuigd dat Johan of Evert zou winnen. Tot An Lemmens dan mijn naam uitriep. Mijn mond viel open. Ik dacht dat het een foutje was…”, lacht Louise in Tv Familie.

De finale van ‘The Voice’ vond plaats de dag voor kerstavond, Louise zal dus op kerstavond ongetwijfeld dubbel hebben kunnen vieren met haar familie.

“Elke kerst zal ik nu ook kunnen terugdenken aan mijn overwinning. Dit is de bekroning van een intense periode. Er waren zoveel sterke kandidaten. En dan moest ik nog opboksen tegen Johan, die een enorme achterban heeft, en de gedoodverfde favoriet Evert.”

Na de pech met haar kaakbreuk is dit het mooiste cadeau dat ze nu kon krijgen. “Ik dacht dat het heel raar zou zijn dat juist ik ‘The Voice’ zou winnen. Nu denk ik dat die moeilijke periode mij sterker heeft gemaakt. Ik ben een stresskip. Maar dat ik vorig seizoen al eens had mogen proeven van ‘The Voice’ heeft me meer zelfvertrouwen gegeven.”

Download onze app voor Android of iOS