.
Luc Appermont
donderdag 18 augustus 2022

Luc Appermont: “Geld was nooit mijn drijfveer”

Ook al verdiende hij aardig de kost

Luc Appermont is al jaar en dag icoon in de Vlaamse huiskamer en verdient daar aardig zijn boterham mee. Vooral vroeger kon het geld niet op, vertelt hij aan Primo. “Ik werd goed betaald, daar ga ik niet over liegen.”

“Ik werkte heel hard, maar nooit voor het geld. Ik had namelijk tal van programma’s om voor te werken zoals ‘Waagstuk’, talkshows en als gast bij andere programma’s”

Tegenwoordig is er veel te doen om de grote contracten die de allergrootste BV’s krijgen, maar Luc heeft daar geen probleem mee en dat is niet omdat hij dat vroeger ook kreeg: “Dat is nu eenmaal een kwestie van vraag en aanbod.”

“Dat Jeroen Meus, iemand die bijna 365 dagen per jaar op tv komt goed zijn boterham verdient, vind ik niet meer dan normaal”, vertelt Luc. Hij vindt dat talent nu eenmaal goed betaald mag worden.

“Mocht je me vragen naar mijn bankrekening moet ik je het antwoord schuldig blijven. Ik weet dat ik makkelijk praten heb maar ik ben daar helemaal niet mee bezig. Dat is voor mijn boekhouder”, besluit de presentator in Primo.

Bio van Luc Appermont

Meer Over:

Luc Appermont