.
Luc Appermont
woensdag 19 juli 2023

Luc Appermont zag Bart in het begin niet staan 

“Stiekem hoopte ik hem daar te ontmoeten” 

Ze gaan al 45 jaar mee in BV-land en zijn dus hét koppel bij uitstek die zonder twijfel heel wat over de liefde te vertellen heeft.

“Als jonge gast werkte ik als kelner in een hotel om een centje bij te verdienen. Op een avond zat mijn baas met de handen in het haar. In zijn andere zaak, The Old Corner, was een kelner niet komen opdagen. Hij vroeg me of ik kon invallen. Stiekem hoopte ik een beetje om Luc Appermont daar te ontmoeten, die toen enorm bekend was”, vertelt Bart openhartig aan De Morgen.”

Luc kwam daar regelmatig iets eten met zijn toenmalige vriendin, want die tijd was hij nog niet uit de kast gekomen. Bart ook nog niet maar hij keek enorm op naar Luc.

“In het begin zag hij mij niet staan, maar na een paar keer durfde ik mijn kaartje af te geven. Ik verdiende toen ook al een centje bij als dj en zei hem: ‘Ik wil zanger worden. Kun jij mij geen advies geven?’”, aldus Bart

Luc raadde hem aan een opleiding te volgen aan Studio Herman Teirlinck en te zorgen voor een goed toelatingsexamen. “Kunnen we dan niet eens afspreken”, vroeg Bart aan hem en zo ging de bal aan het rollen.

Bio van Luc Appermont

Meer Over:

Luc Appermont