.
Luc Caals
maandag 17 september 2018

Luc Caals en Dennie Damaro brengen ode aan de keizers

Luc en Dennie gaan samen op tournee.


Volgend jaar herdenken we het 15-jarig overlijden van Andre Hazes, Een week geleden kwam de prachtiger biografische film over Will Tura in de zalen , Reden genoeg om hier een unieke show en theaterprogramma rond te bouwen ... De mooiste nummers van Andre Hazes , de keizer van het Nederlandse lied, gebracht door Luc Caals. Luc Caals heeft de afgelopen jaren ontelbaar veel zalen in Vlaanderen reeds laten proeven van het ontzettend mooie Hazes repertoire. Dennie Damaro kijkt zijn hele carrière lang al op naar Will Tura en wim hem op deze wijze een speciale eer brengen ..



Luc Caals en Dennie Damaro gaan samen op tournee en laten zich muzikaal begeleiden door een toporkest, licht en podiumshow. Het duo staat garant voor een unieke avond, nooit eerder gebracht in Vlaanderen .

Jean Kluger en Will Tura steunen het project ten volle ..Ondertussen is er ook de nieuwe cd van Dennie Damaro waar hij de mooiste nummers uit de show verzameld heeft .



En dat er interesse voor dit nieuwe project is, blijkt nu al uit de boekingen : 17 shows werden door organisatoren en culturele centra vastgelegd voor 2019. Steden als Gent, Mechelen en Antwerpen staan nu al geprogrammeerd. De website odeaandekeizers.be gaat online op 4 oktober aanstaande. Bedoeling is dat we in 2019 en 2020 met dit programma door heel Vlaanderen gaan toeren, vertelt een glunderende Edwin Vleminckx die instaat voor de productie en marketing van dit nieuwe project. Edwin is organisator van diverse evenementen, waaronder Schlagerfeest Londerzeel.



De premiere gaat door op 15/2/2019 in Londerzeel Zaal Gildenhuis. Kaarten zijn vanaf 10 oktober aanstaande te koop en kosen 55 euro en zijn inclusief een driegangendiner. Tickets enkel op reservatie via edwin.vleminckx@telenet.be, via datzelfde mailadres kunnen organisatoren ook terecht voor boekingen en info.