.
luc steeno
zondag 24 maart 2024

Luc Steeno: “Dat is wat hij nu nodig heeft”

Hij moet een hit scoren

Het is dankzij Luc Steeno dat Thomas Julian, accordeonist, steeds bekender wordt in Vlaanderen. Luc regelde een studio voor Thomas en zo kon de jonge accordeonist zijn allereerste single uitbrengen.

“Zijn manager zou ik mezelf niet durven noemen, maar wel eerder zijn muzikale mentor. Ik verkoop hem vaak als mijn voorprogramma. Thomas oppert soms dat ik gerust een klein percentage commissie mag vragen voor die boekingen, maar dat hoeft niet per se. Ik antwoord telkens dat ik wel zal aankloppen als het grote succes komt. 'Jij bent mijn pensioenplan voor als ik zelf te oud ben om nog op te treden', zeg ik hem dan”, lacht Luc in Primo.

Luc is ondertussen bijna 40 jaar actief in de showbizz en met Thomas heeft hij een heel erg dankbare jongen leren kennen. Met hem wil hij zijn kennis en netwerk zeker delen.

“Als je ziet hoe zijn agenda inmiddels gevuld is, denk ik dat hij goed bezig is. Hij heeft het talent én de looks. Wat hij nu nodig heeft, is een hit. Je voelt wel dat hij gelanceerd is en geliefd in de zaal. Niet onbelangrijk, want uiteindelijk blijft het publiek de baas.”

Bio van Xavier Taveirne

Meer Over:

Xavier Taveirne