.
Luca
dinsdag 26 oktober 2021

Luca Diez: “Mijn droom viel in duigen”

Hij is meer dan ooit gemotiveerd om 'K2 zoekt K3' te winnen

Voor velen is hij nu al de topfavoriet om ‘K2 zoekt K3’ te winnen. Hij bruist van energie en enthousiasme en hij wil koste was het kost ‘K2 zoekt K3’ winnen en zijn droom waarmaken. Luca Diez weet Vlaanderen en Nederland te charmeren met zijn mooie stem en kreeg zelfs van Gordon tijdens de eerste studioshow 100 punten.

Voor Luca is het hele parcours een ware rollercoaster en er zijn al heel wat emotionele momenten geweest. Hij vertelt erover in een interview met Showbizzsite. “Ik denk toch dat de uitreiking van dat golden ticket het meest emotionele moment tot nu toe was. Toen Babette, de allerlaatste kandidaat net meer punten kreeg dan ik zag ik mijn droom echt in duigen vallen. Maar gelukkig kreeg ik toch nog eens kans om bij de laatste vijftien kandidaten te komen, heel fijn.”

Tijdens zijn auditie verscheen Luca op het podium met een heel aanstekelijke versie van ‘Oya Lélé’ en kreeg hij het hele publiek aan het dansen. Dat hij tijdens de eerste studioshow met een ingetogen balad als ‘Je hebt een vriend’ optrad, dat had dus zijn voor en zijn tegenstanders. Gordon was helemaal overtuigd, maar de dames Samantha Steenwijk en Natalia nog niet helemaal. Gert daarentegen vond hem weer te groot om bij K3 te passen.

Of Luca het nog ver zal schoppen dat zien we de komende weken.