.
Lucas Van den Eynde in Lisa - aflevering 103
donderdag 27 januari 2022

Lucas Van den Eynde opgelucht: “gelukkig hebben we niet op ons loon moeten wachten”

Hij kijkt niet graag naar zichzelf

De serie was al eventjes te zien op Streamz, maar nu ook op VTM: ‘Glad Ijs’. Daarin zien we Lucas Van den Eynde in de rol van Phil Frisco, een ijsfabrikant. En in tegenstelling tot zijn personage, die een mes in de rug krijgt gestoken door zijn kinderen, zijn de kinderen van Lucas zijn hele wereld.

De serie werd ondertussen al meer dan vier jaar geleden opgenomen en is nu eindelijk op televisie te zien. “Het medialandschap is ontzettend hard veranderd door de komst van betaaltelevisie. Reeksen blijven nu langer op het schap liggen voor ze lineair (op een traditionele tv-zender, red.) worden uitgezonden. Ik vind dat jammer. Gelukkig moesten we niet op ons loon wachten tot de serie werd uitgezonden”, lacht Lucas in Story.

En hoewel Lucas niet graag naar zichzelf kijkt op televisie, is hij toch van plan om nog een tweede keer naar de reeks te kijken. “Ik ben heel kritisch voor mezelf. Wat kan beter de volgende keer? Maar omdat deze rol al vier jaar oud is, kan ik er wel met voldoende afstand naar kijken.”

Bio van Lucas Van den Eynde

Meer Over:

Lucas Van den Eynde