.
Ludo Hellinx in Familie - aflevering 6926
woensdag 31 mei 2023

Ludo Hellinx: “Dan zou ik echt aan mezelf beginnen twijfelen” 

Hij haalt nog altijd voldoening uit het acteren 

Sinds zijn afscheid in ‘Familie’ hebben we Ludo Hellinx niet vaak meer aan het werk kunnen zien. Hij mag dan wel op pensioen zijn, stoppen met acteren, daar voelt hij zich nog te goed en te actief voor. Hij is nu te zien in ‘Assisen V: De Pizzamoord’.

En dat doet Ludo toch weer zin krijgen om meer te gaan acteren. En hij moet toegeven dat hij behoorlijk zenuwachtig was voor de repetities van het theaterstuk.

“Maar dat wil ook zeggen dat ik er goesting in heb. Mocht een opdracht mij niets meer doen, dan zou ik aan mezelf beginnen twijfelen. Het moment dat ik dat niet meer heb, stop ik ermee”, zegt Ludo in Dag Allemaal.

Ludo staat samen met ‘Flikken’-collega Andrea Croonenberghs op het podium, en zij heeft minder zenuwen dan Ludo. Behalve dan voor de première.

“Maar die zenuwen gaan snel weg. Ik heb meer last van zenuwen als ik optreed met mijn coverband La Piovra. In het theater kan je je permitteren eens twee zinnen te vergeten en je eigen ritme te bepalen. Maar bij muziek moet het juist zijn.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Ludo Hellinx

Meer Over:

Ludo Hellinx