.
Ludo Hellinx in Familie - aflevering 6833
zondag 28 mei 2023

Ludo Hellinx: “Ons beroep is enorm subjectief” 

“Dan mag je het wel vergeten” 

Wie Andrea Croonenberghs en Ludo Hellinx nog eens samen wil zien acteren kan maar beter gaan kijken naar ‘Assisen V: De Pizzamoord’. Na al die jaren staan de twee nog eens samen op het podium. En dat zoveel jaren na de laatste uitzending van het populaire ‘Flikken’.

Andrea heeft doorheen de jaren enkele zijsprongetjes gemaakt naast het acteren, Ludo Hellinx daarentegen is altijd blijven acteren.

“Ik ben na ‘Flikken’ behoorlijk actief geweest in het theater, en zat ook tien jaar in ‘Familie’. Toen ik vertelde hoe lastig ik het had met mijn ontslag bij ‘Familie’ heeft me dat uiteindelijk nog enkele mooie projecten opgeleverd. Maar ik ben nu ook met pensioen en ik weet dat ik blij moet zijn met elke kans die ik krijg”, zegt Ludo in Dag Allemaal.

Ludo is lang aan het werk kunnen blijven, zeker tot aan zijn pensioen. Maar nu ook erna blijft hij nog actief acteren als de kans zich voordoet.

“Ik heb zeer getalenteerde collega’s die veel minder werk hadden dan ik. Ons beroep is enorm subjectief. Als ze je kop niet kunnen zien of je valt niet in de smaak bij die of die regisseur mag je het vergeten, dan kom je niet aan de bak. Soms heeft talent er weinig mee te maken.”

Bio van Ludo Hellinx

Meer Over:

Ludo Hellinx