.
Ludo Hellinx
woensdag 14 december 2022

Ludo Hellinx: “Ze waren waarschijnlijk op zoek naar cash voor drugs”

Een grote schok voor de acteur

Het einde van het jaar krijgt voor Ludo Hellinx een wrange nasmaak. Er werd recent ingebroken in zijn huis, en het hele huis werd overhoop gehaald. Gelukkig werd er weinig gestolen, al maakt dat het wrange gevoel niet minder.

De veiligheidsdeur aan hun woning, bleek ook plots niet zo veilig te zijn als er werd beweerd en dat begrijpt Ludo niet.

“Normaal gezien moet je de sleutel twee keer kunnen draaien, maar de gaten waren niet genoeg uitgeboord, dus zat de veiligheidspin niet ver genoeg. ’t Is een schande. Was die deur in orde geweest, dan hield het voor de dieven daar op. Nu zijn ze met een koevoet kunnen binnen breken. Zelfs de politie stond er versteld van hoe driest ze tewerk zijn gegaan”, zegt Ludo in Dag Allemaal.

De inbraak gebeurde een dag nadat Ludo en zijn vrouw naar het appartement waren verhuisd. Vermoedelijk werden ze dus in de gaten gehouden door de inbrekers.

“Al weet ik dat niet zeker natuurlijk. De politie denkt dat het junks waren op zoek naar cash om drugs te kopen. Er is een camera, de elektricien ging nakijken of hij op de beelden verdachte personen kon zien. Ik denk trouwens dat we de dieven verrast hebben. Ze hoorden de lift naar boven komen en zijn via de trap gevlucht.”

Bio van Ludo Hellinx

Meer Over:

Ludo Hellinx Familie