.
Luk Alloo in Alloo Live
woensdag 15 maart 2023

Luk Alloo: “Als ik het iets niet voel, dan doe ik het niet” 

“Het ergste wat er is” 

Openhartig, écht, eerlijk, ludiek en misschien een beetje excentriek… een aantal woorden die televisiemaker Luk Alloo typeren. Hij werkte destijds achter de schermen van Paul Jambers en maakt sinds heel wat jaren eigen programma’s.

Vrijheid, hét sleutelwoord van Luk Alloo. “Daar heb ik altijd heel bewust voor gekozen. Ik wil de vrijheid hebben en ik wil tijdens een vergadering kunnen zeggen: ‘Heren, we verdoen hier onze tijd met powerpoint presentaties, malle grafiekjes en prietpraat, mag ik het pand verlaten en een partijtje padel gaan spelen?’, onthult Luk Alloo in Primo.

En het zijn niet enkel woorden maar daden want hij heeft ooit het pand op die manier verlaten. “Wetende dat ik op dat moment geld liet liggen. Als ik iets niet voel, doe ik het niet”, beklemtoont Luk Alloo.

“Een vooropzeg krijgen en nog enkele maanden ergens tegen je zin moeten werken, dat lijkt me het ergste wat er is”, vertelt hij openhartig in Primo.

Altijd trouw blijven aan jezelf is inmiddels zijn levensvisie. “Een Alloo-programma moet een Alloo-programma zijn”, daar is Luk van overtuigd.

Bio van Luk Alloo

Meer Over:

Luk Alloo