.
Luk Alloo bij Paul Jambers
dinsdag 28 maart 2023

Luk Alloo: “Ik had graag geweten of ik het had kunnen maken” 

 “Het is er nooit van gekomen” 

Hij maakt unieke programma’s en filmt en interviewt mensen op plaatsen dat niemand anders dit doet. Luk Alloo is als programmamaker een unicum die Vlaanderen mee op sleeptouw neemt.

Zijn vrijheid is zijn leven en ook het maken van zijn programma’s zoals hij het wil behoort volgens hem tot één van de rechten die hij nooit wil opgeven.

Ondertussen is hij 59 jaar en voetbalt hij nog steeds, een andere passie die hij van jongsaf aan heeft voor een sport waar hij heel goed in was. “Ik had wel graag geweten of ik het had kunnen maken als voetballer”, onthult Luk Alloo in Primo.

“Die opportuniteit was er, maar bon, mijn ouders zijn toen gescheiden, ik verhuisde mee met mijn vader naar Duitsland, om op mijn achttiende terug te keren naar België om er aan de universiteit te studeren. Dus het is er nooit van gekomen”, verklaart hij.

“Welk talent zat erin en wat waren mijn limieten qua voetballer? Mocht ik mijn leven ooit moeten herbeginnen, zou ik me misschien wel daar volledig op toeleggen”, aldus Luk.

Bio van Luk Alloo

Meer Over:

Luk Alloo