.
Luk Alloo
dinsdag 7 maart 2023

Luk Alloo lanceert nieuw programma ‘ Alloo Sekspliciet’ 

Na de gevangenis en de psychiatrie nu ook bij de sekswerkers 

We kennen hem als een uniek programmamaker die zelf het hart op de tong heeft maar heel wat mensen hun hart kan laten luchten voor de camera zonder dat ze er erg in hebben.

Inmiddels is hij bijna 60 maar gedrevener dan ooit. “Ik ben nog steeds dezelfde als toen ik begon. De goesting is nog altijd enorm groot, maar ik bepaal mijn eigen ideologie, mijn eigen ethiek. En ik probeer dat zo goed mogelijk te doen”, vertelt Luk aan Primo.

Binnenkort lanceert hij een nieuw programma: ‘Alloo Sekspliciet’. “Sekswerkers krijgen altijd en overal een label opgeplakt. Dus na ‘Alloo in de gevangenis’ en ‘Alloo in de psychiatrie’ ben ik zeer content dat ik deze mensen in het daglicht mag stellen. Op een positieve en stijlvolle manier”, aldus Luk Alloo.

Getuigen vinden voor zijn programma lijkt nu makkelijker dan vroeger omdat iedereen ondertussen Luk Alloo kent en weet waar hij naartoe wil met zijn programma’s.

“Maar een programma voorstellen aan een tv-zender, dat is wel moeilijker geworden”, bekent Luk Alloo aan Primo. Er wordt volgens hem amper nog vanuit de buik iets beslist.

Bio van Luk Alloo

Meer Over:

Luk Alloo